avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aviz PSI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aviz PSI

Pentru un cabinet de masaj cu suprafata de 30mp trebuie aviz PSI ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana . , Consilier juridic 10:08, 11 Ianuarie 2016
Nu, pentru orice constructie sau amenajare cu destinatia comert (activitate dvs comerciala fiind de prestare servicii masaj) cu o suprafata mai mica de 50 mp nu este necesara obinerea avizului/autorizatiei de securitate la incendiu, conf art 1 lit f din HG nr 1739/2006 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau
autorizării privind securitatea la incendiu
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
Ana ., Consilier juridic
Multumesc!!!
cu placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz isu cristian A. cristian A. Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de 30mp pentru un cabinet de intretinere corporala , intr-o cladire p+2,in care cladire,la parter,exista un magazin care ... (vezi toată discuția)
Necesitatea unei autorizatii psi vera.sandu vera.sandu Buna ziua, Pentru o constructie (finalizata inainte de 1990) achizitionata in 2008 (atunci cand era in vigoare legea cu peste 600 mp) cu o suprafata ... (vezi toată discuția)
Autorizatie isu cort evenimente amaliaciobanu amaliaciobanu buna ziua -pentru corturile mobile (schelet aluminiu si prelata care se poate deschide pe orice latura)este necesara autorizatie ISU? -cum se obtine ... (vezi toată discuția)