avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividende neridicate 2011 SIF Transilvania
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividende neridicate 2011 SIF Transilvania

Buna ziua !

De curand am aflat ca tatal meu (decedat in 2011) avea de ridicat dividende 2011,2013 si 2014.

Am ridicat de la Cec Bank in decembrie dividende 2013 si 2014 si mi s-a spus ca cele din 2011 nu le pot ridica intrucat sunt prescrise.

Mi se parea normal ca tata sa primeasca notificari scrise privind distribuirea dividendelor.

Ce opinie aveti dvs. fata de cazul prezentat?

Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:02, 9 Ianuarie 2016
Nu mai aveti ce face cu cele prescrise. La ora actuala, cum sunt atatea posibilitati de informare, e absud ca sa fie informat fiecare actionar de la sif ca din diferite motive nu si-a incasat banii din dividendele cuvenite si ca acestea se vor prescrie in 3 ani. E pana la urma interesul major al actionarului sa se intersze.
Aveti ca recomandare pagina de net bvb.ro unde sunt publicate la zi toate informarile de la sif si va rog sa urmariti periodic acolo toate informatiile despre actiunile pe care le detineti sau le mosteniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)
Dividente sif muntenia silviana13 silviana13 Deoarece pentru anul 2013 SIF Muntenia nu a acordat dividente , in anul 2014 la BCR nu s-a dat si nu se stia nimic despre acest subiect. In anul 2015 , am ... (vezi toată discuția)
Dividende sif 5 oltenia leusan leusan Este legal daca nu se ridica dividendele de la sif 5 oltenia ca acestea sa se prescrie dupoa 3ani/Unde merge contravaloarea lor?Normal nu trebuiesc ... (vezi toată discuția)