avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum obtin radierea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum obtin radierea

Buna ziua .Am vandut o masina am platit retinere de numere si respectivu client mia promis ca rezolva repede radierea .au trecut 2luni si cumparatorul nu vrea sa mai raspunda la tel numi pot recupera numerele preferentiale sa le pun pe alta masina .Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:56, 10 Ianuarie 2016
Legal ,in situatia in care vanzatorul intentioneaza sa pastreze configuratia palcutelor de circulatie,completeaza cererea speciala la serviciul inmatriculari unde se achita taxa aferenta si se retin placutele de inmatriculare
Ati completat rubrica speciala de pe talon ?
In speta dv,notificati oficial cumparatorul sa finalizeze procedura de inmatriculare
Daca cumparatorul nu raspunde in termenul notificat,parcurgeti procedura medierii
Daca cumparatorul staruie sa nu isi asume responsabilitatea inmatricularii vehiculului,ramane varianta actionarii acrestuia in instanta-procedura complexa,de durata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina circula inca cu numerele preferentiale! ipm75 ipm75 Am vandut o masina cumparata de mine de noua pe un PFA, care acum a ajuns la o pers fizica. Contractul s-a semnat la sf lui mai2018, si i-am precizat ca nu ii ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)