avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce coduri caen trebuie trecute
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce coduri caen trebuie trecute

Vreu sa deschid un magazin in care sa pot vinde telefoane mobile si accesorii ,.calculatoare si accesori precum in acelasi loc si un service pentru repararea acestora in garantie si post garantie. Precizez ca vreau sa-mi fac o intreprindere individuala
Cel mai recent răspuns: mitdan67 , utilizator 21:18, 28 Iulie 2009
Pentru a desfasura comert cu telefoane, calculatoare si accesorii pentru acestea trebuie sa cuprindeti in actul constitutiv si sa solicitati autorizarea urmatoarelor coduri:
4741 Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilro periferice si software-ului, in magazine specializate
4742 Comert cu amanuntul al echipamentului pentru telecomunicatii in magazine specializate

Daca doriti puteti extinde cu codul 4743 Comert cu amanuntul al echipamentului audio -video in magazine specializate ) aici intra vanzarea aparatelor de radio si tv , aparate audio si video precum si aparate pentru redarea si inregistrarea cd-urilor si dvd-urilor.

Pentru reparatii puteti include codurile
9511 Repararea calculatoarelor si echipamentelor periferice( calculatoare d ebirou, portabile, imprimante, monitoare, tastaturi, mouse-uri, scanere, etc)
9512 Repararea echipamentelor de comunicatii ( telefoane, echipamente de transmitere pentru comunicatii, camere video si de televiziune)
9521 Repararea aparatelor electronice, de uz casnic (aici intra televizoare, receptoare radio, aparate pentru citirea cd-urilor, camere video profesioniste)

Av. Boncu
Multumesc pentru raspuns am inteles. Am inteles din discutiile de pe forum ca e bine sa introduci mai multe coduri de la inceput . In ce priveste activitatea de comert care are un nr foarete mare de coduri as putea sa le trec pe toate cele care se refera la comert cu produse neealimentare ( la cele alimentare am inteles ca e mai complicat ) inclusiv coduri de intermediere vanzari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen necesar pentru import diverse produse MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Am gasit multe discutii pe Google legate de acest subiect, insa nici una concludenta sau cu informatii actualizate. Am o firma si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Activitate secundara cod caen gabybej gabybej Buna ziua! daca am la activitate secundara cod CAEN 6209 \"Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei\" pot sa furnizez echipament informatic ... (vezi toată discuția)
Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)