avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Platitor de impozit pe profit versus impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Platitor de impozit pe profit versus impozit pe venit

Buna ziua.
sunt o firma platitoare de impozit pe profit dar care in anul 2015 am avut o CA inferioara plafonului de 100.000 euro.
este obligatoriu sa trec la microintreprindere sau pot ramane platitor de impozit pe profit ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:45, 20 Ianuarie 2016
Treceti la microintreprindere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon 65000 euro la 31.12.2015 vdeny vdeny Buna ziua, Daca la 31.12.2015 am o CA=350000 lei, sunt cu 3%, din ce luna trec la platitor de impozit pe profit? Cursul euro este cel de la data de ... (vezi toată discuția)
Ce fel de impozit platesc in 2016 - pe venit sau pe profit? ignisconsult ignisconsult Buna ziua, Suntem un SRL care pana la 31.12.2015 a fost platitor de impozit pe profit, inregistrand o cifra de afaceri peste 65.000 EUR, insa sub 100.000 EUR ... (vezi toată discuția)
Plafon cifra de afaceri pentru microintreprinderi Stefan_M Stefan_M Buna seara, am o nelamurire legata de noile modificari ale codului fiscal pentru anul 2016, mai exact fac referire la plafonul cifrei de afaceri, dupa cum se ... (vezi toată discuția)