avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informatii stergere din Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informatii stergere din Biroul de credit

Buna seara!
Astazi am facut o vizita la o banca impreuna cu sotul ptr a aplica ptr un credit de nevoi personale. Mi s-a spus ca sunt in banca de credite ptr inca 5 ani. Nelamurirea mea e urmatoarea : eu nu am facut niciodata un credit. In urma cu aprox 16-17 ani am avut un card care imi permitea sa iau produse in rate, rate pe care le-am achitat de altfel. Si am mai cumparat un produs tot in rate cu alt card Euroline pe care l-am achitat in urma cu mai mult de 10 ani. Mentionez ca eu nu am mai primit de mai mult de 10-15 ani acasa nicio instiintare de plata. Iar astazi aflu cu stupoare ca mai am 74 lei si inca 5 ani voi ramane in banca de credite. In tot acest timp nu am stiut ca mai am de plata si nici nu mi-am schimbat domiciliul. Nu inteleg de unde aceasta datorie? Daca stiam de suma o achitam de mult. Acum dupa mai bine de 10-15 ani vreau sa fac un credit si nu pot. Ce e de facut? E normal? Mi s-a spus ca de regula se sta 7 ani in banca de credite ( din care mai am 5 ). Nu se stie de unde sunt acei 74 lei. Ma puteti ajuta cu un sfat? Ce demersuri legale trebuie sa iau...
Cu multumiri, Ramona
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 14:12, 13 Ianuarie 2016
Dupa ce ati achitat suma respectiva, ati mers la banca respectiva, sa inchideti contul acelui card de cumparaturi? Chiar daca ati achitat toata datoria si nu ati inchis cardul, el figura active si suma de 74 lei, provine din administrarea anuala a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ... catalinciprian catalinciprian Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu banca ecarmenionescu ecarmenionescu Buna ziua! Va cer sfatul cu privire la o situatie ivita acum aproape 10 ani in [b]decembrie 2005[/b], cand pentru a-mi achizitiona un laptop de la Altex, am ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)