avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sechestru pe casa cumparata cu contract neautentificat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sechestru pe casa cumparata cu contract neautentificat la notar

Buna ziua.Am neaparat nevoie de un sfat.parintii mei au cumparat in 1997 o casa cu contract de vanzare cumparare pe care nu l-au legalizat la notar.in 2008 prin notar i-au chemat pe vanzatori pt a semna contractul de vanzare cumparare autentic unde ei nu s-au prezentat.in urma cu cateva zile am aflat ca ei au luat imprumut o suma forte mare de bani de la oo persoana fizica si au girat cu casa noastra.intrebarea mea este :avem vreo sansa sa scapam fara sa ne pierdem casa???Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oana8917 , utilizator 17:59, 19 Ianuarie 2016
Cum nu era a lor din moment ce au platit-o????suntem trecuti in registrul agricol de la primarie,platim impozit de 18 ani,i-am chemat prin notar pt intabulare si nu s-au prezentat,ce ar mai fi putut sa faca????aia inseamna ca toate casele cumparate pe vremuri cu contract de vanzare cumparare cu martori nu sunt valabile????ei au imprumutat bani de la camatari(azi am aflat).problema e ca trebuie sa-i dea in judecata pe vanzatori si ei nu-si prea permit lucrul acesta.mai vedem zilele urmatoare ce se mai intampla dupa ce se depune contestatia la judecatorie.dar asa cum ati spus e foarte dificil dar nu imposibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa mostenita fara sa fie extras cf wolfususro wolfususro Doresc sa cumpar o casa dar am o intrebare dat fiind urmatoarea situatie. Vanzatorul este mostenitor ca unic nepot de bunic din parinte care la randul sau ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Cum se face intabularea... van_allen78 van_allen78 urmeaza sa finalizez in fata notarului un contract de VC a unui teren cumparat cu chitanta de mana.De fapt am inteles ca trebuie sa intabulez intai terenul pe ... (vezi toată discuția)