Buna ziua.Am neaparat nevoie de un sfat.parintii mei au cumparat in 1997 o casa cu contract de vanzare cumparare pe care nu l-au legalizat la notar.in 2008 prin notar i-au chemat pe vanzatori pt a semna contractul de vanzare cumparare autentic unde ei nu s-au prezentat.in urma cu cateva zile am aflat ca ei au luat imprumut o suma forte mare de bani de la oo persoana fizica si au girat cu casa noastra.intrebarea mea este :avem vreo sansa sa scapam fara sa ne pierdem casa???Multumesc anticipat.
Cum nu era a lor din moment ce au platit-o????suntem trecuti in registrul agricol de la primarie,platim impozit de 18 ani,i-am chemat prin notar pt intabulare si nu s-au prezentat,ce ar mai fi putut sa faca????aia inseamna ca toate casele cumparate pe vremuri cu contract de vanzare cumparare cu martori nu sunt valabile????ei au imprumutat bani de la camatari(azi am aflat).problema e ca trebuie sa-i dea in judecata pe vanzatori si ei nu-si prea permit lucrul acesta.mai vedem zilele urmatoare ce se mai intampla dupa ce se depune contestatia la judecatorie.dar asa cum ati spus e foarte dificil dar nu imposibil.