avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare

tatal meu are un apartament achizitionat din prima casatorie .la acest apartament mostenitori suntem eu fratele meu si tatal meu.tatal meu imi poate vinde acest apartament fara sa mai dezbatem succesiunea?mentionez ca tatal este recasatorit iar fratele meu este deacord sa pot cumpara acest apartament.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 21:45, 29 Iulie 2009
PLatiti prin banca pentru a fi asigurat ca nu se va dovedi ca donatie, altfel sotia poate ca va sugera ca e o donatie. Care mai e si presupusa de Codul civil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Vanzarea imobilului fara acordul meu sobeccorina sobeccorina buna ziua.as dori sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarele probleme.sunt singur la parinti.am 39 de ani,tatal meu a decedat de 4 ani.nu s-a facut dezbaterea de ... (vezi toată discuția)