avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TICHETE MASA- SANATATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TICHETE MASA- SANATATE

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... Sindicatul Sanitas din Spitalul de Urgenta Alexandria a dat in judecata Spitalul pt tichetele de masa. Din aproximativ o mie de angajati au castigat toti, mai putin sase persoane printre care si eu. La Judecatoria Alexadria s-a pierdut ca''nefondat'', dar cu recurs in termen de 10 zile si mai scrie ca'' se admite si in parte''...La Curtea de Apel Bucuresti scrie la solutia pe scurt: ''Hotarare- Respinge apelul ca nefondat - Definitiva''(in data de 29.09.2019), dar apare data ultimei modificari in noiembrie anul trecut si ''Stadiu procesual - Apel''. In situatia data ce se poate face? mai exista o portita de scapare ca noi cei care am pierdut sa mergem la Inalta Curte de Casatie fiecare cu dosarul sau?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 17 Ianuarie 2016
Apelul este ultima cale de atac in litigiile de munca.

Hotărârea pronunţată de instanţa de fond (tribunal) într-un litigiu de muncă sau de asigurări sociale poate fi atacată numai cu apel la instanţa ierarhic superioară.
Am primit raspuns ca nefondat de la Curtea de Apel Bucuresti. Se mai poate merge cu dosarele si la Inalta Curte de Casatie? putem deschide din nou actiunea tinand cont ca doar sase angajati au pierdut din toti? ne-a dat solutia pe scurt ca nefondat poate ca sindicatul nu a pus toate actele necesare-n dosarele noastre...
Nu se mai poate merge la ICCJ .

Impotriva acelei hotarari nu mai puteti exercita decat una dintre caile extraordinare de atac - contestatia in anulare si/sau revizuirea - in conditiile expres prevazute de Codul de procedura civila..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii instanta marinica71 marinica71 am un dosar la iccj in care la concluzii scrie:\'\'respinge ca inadmisibil recursul declarat de paratii ......impotriva deciziei...pronuntata de curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel bucuresti soluționat ca nefondat referitor ... Alex AnDy Alex AnDy Recurs la Curtea de Apel Bucuresti soluționat ca nefondat referitor la Litigiu funcționari publici (Legea 188/1999 rep) privind modificarea unui ordin si ... (vezi toată discuția)