avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs

am primit acasa o hotarare de la o mostenire , specifica recurs in 15 zile de la comunicare.
intrebarea e de cand se calculeaza cele 15 zile? de la data de 14 iulie cand a fost data aceasta sentinta sau de azi de la data sosirii, 29.07.2009(specificata la data sosirii prin stampila postala) ??

daca s-a dat o semnatura de renuntare se mai poate face ceva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:46, 29 Iulie 2009
din pacate sunt mai mult ca sigura ca, a semnat. ma gandesc sa zic ca acea semnatura a fost data sub influenta alcoolului dar nu vad cum as putea dovedi asta? deja mi se pare o cauza pierduta din cauza neatentiei lui si a increderii care o are in oameni. Asadar luand in considerare o semnatura reala va mai avea vreo valoare acel recurs?
Data Oficiului postal de care apartineti este data comunicarii si intermen de 15 zile.
Indiferent ca ceilalti mostenitori au renuntat tatal d-voastra trebuie sa ia legatura cu un avocat sa declare recursul, pentru ca mai apoi motivele sa se faca conform C.proc. Civ.
daca nu sunteti sigura ca i-a fost falsificata semnatura, existand probabilitatea ca dansul sa-l fi imputernicit din nestiinta , puteti invoca neplata pretului ..
iar unchiul sau va trebui sa dovedeasca ca a platit suma de bani .
sumt mai multe aspecte in aceasta speta , aveti nevoie de un avocat care sa va indrume .
cu aproximatie, cat mi-ar lua un avocat pentru aceasta problema?
onorariul este confidential si nu se publica pe forum .

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare proces cismasu cismasu Suntem in urmatoarea situatie: Toti fratii bunicului meu au renuntat la mostenire dupa tatal lor (acte semnate la notar acum 40 de ani, avem semnaturile lor ... (vezi toată discuția)
In cat timp se depune apelul?? dayana5143 dayana5143 pe data de 13 iunie am avut ultimul termen in care imi \\"respinge actiunea ca fiind formulat tardiv, cu drept de apel in 10 zile , cererea se va depune la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata - circuit document Elena1313 Elena1313 Buna ziua, Bunica a deschis un proces la Judecatoria sec. 1, mentionez ca bunica are 83 de ani si sta in Pitesti. Primul termen de judecata va fii pe ... (vezi toată discuția)