avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs

am primit acasa o hotarare de la o mostenire , specifica recurs in 15 zile de la comunicare.
intrebarea e de cand se calculeaza cele 15 zile? de la data de 14 iulie cand a fost data aceasta sentinta sau de azi de la data sosirii, 29.07.2009(specificata la data sosirii prin stampila postala) ??

daca s-a dat o semnatura de renuntare se mai poate face ceva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:46, 29 Iulie 2009
Este un aspect care poate diferi foarte mult de la avocat la avocat.
Va alegeti unul si il intrebati.
Niciun avocat nu va poate spune cat cere un alt coleg nu pentru ca nu vrea, ci pentru ca nu are de unde sa stie.
Nu exista preturi ca la tigari.
In general, in astfel de cazuri se face o consultatie juridica si nu se ia procesul asa cu totul, pe nestiute si nevazute.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare proces cismasu cismasu Suntem in urmatoarea situatie: Toti fratii bunicului meu au renuntat la mostenire dupa tatal lor (acte semnate la notar acum 40 de ani, avem semnaturile lor ... (vezi toată discuția)
In cat timp se depune apelul?? dayana5143 dayana5143 pe data de 13 iunie am avut ultimul termen in care imi \\"respinge actiunea ca fiind formulat tardiv, cu drept de apel in 10 zile , cererea se va depune la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata - circuit document Elena1313 Elena1313 Buna ziua, Bunica a deschis un proces la Judecatoria sec. 1, mentionez ca bunica are 83 de ani si sta in Pitesti. Primul termen de judecata va fii pe ... (vezi toată discuția)