avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primarie

Buna ziua Va rog sa mi dati un sfat am depus 2 cereri la primarie la registrul agricol pt.indentificarea terenurilor pe numele parintilor mei pe data de 11.10.2015, pina la acesta data nu misa dat raspunsul Va rog sa ma indrumati unde ar trbuii sa reclam acesta situatie ? Va mutumesc
Cel mai recent răspuns: paris50 , utilizator 15:01, 19 Ianuarie 2016
Ar trebui sa dati in judecata pentru obligatia de a face-sa oblige primaria sa va dea actele. Taxa de timbru este de 20 de lei. Daca in urma hotararii judecatoresti, tot nu va arata, vor fi obligati la plata de despagubiri.
Va multumesc pt.sfat Ar trebuii sa angazej un avocat pt.situatia aceasta ? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren inregistrat la primarie petreica petreica Buna seara va rog sa mi dati un sfat parinti mei au decedat in 1988 am fost plecat din tara multi ani am aflat din batrini ca parinti mei au avut pamint in ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in 1975 bunicul meu a decedat el a avut in propietate 1000.mp.intravilan el a avut 2 copii dupa 1991 sa restituit ... (vezi toată discuția)