avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren inregistrat la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren inregistrat la primarie

Buna seara va rog sa mi dati un sfat parinti mei au decedat in 1988 am fost plecat din tara multi ani am aflat din batrini ca parinti mei au avut pamint in primarie si ca se foloseste alcineva de aceste terenuri am depus la primarie la registrul agricol o cerere pt.verificarea terenurilor pe data de 19.11.2015 dar acesta cerere a expirat pe 19.12.2015 am inteles ca termenul de rrezolvare a fost de 30 de zile lucratoare am sunat de numarate ori la seful registrului agricol dar mise raspude ca se rezolva si imi inchide tel.Am inteles ca primarul are probleme mari cu legea Va rog sa ma indrumati unde trebuie sa ajung cu acest bon de inregistrare care a fost expirat drept dovada ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: petreica , utilizator 06:00, 16 Ianuarie 2016
Se poate da un sfat la aceasta intrebare ? Va multumesc
Astept un raspuns in situatia acesta de mai sus Va multumesc
Se poate da un raspuns la ce istitutie se poate reclama situatia mea de mai sus ? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la parinti paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor pt. casa de la parinti cu acest C.M se poate depune la carte funciara ptr.o informatie ptr.a ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Primarie paris50 paris50 Buna ziua Va rog sa mi dati un sfat am depus 2 cereri la primarie la registrul agricol pt.indentificarea terenurilor pe numele parintilor mei pe data de ... (vezi toată discuția)