eusaisapte 
	    	Utilizator

eusaisapte 
	    	Utilizator	    

In opinia mea renuntarea la urmarirea penala pentru lipsa de interes public poate fi inlocuita cu ordonanta de clasare pentru "...nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege;" cf. art. 16 (1) b), adica lipseste pericolul social
 Andrei-Ionuț COCÎRLĂU 
	    	Avocat

Andrei-Ionuț COCÎRLĂU 
	    	Avocat	    

Andrei-Ionuț COCÎRLĂU	                   

Art. 318 C. proc. pen. a fost declarat neconstitutional. Ce se intampla cu dosarele solutionate cu \"renuntare la urmarirea penala\"? Eu am depus plangere ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei-Ionuț COCÎRLĂU	                   

Art. 318 C. proc. pen. a fost declarat neconstitutional. Ce se intampla cu dosarele solutionate cu \"renuntare la urmarirea penala\"? Eu am depus plangere ... (vezi toată discuția)

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”	                   

Guvernul a modificat și completat, astăzi, prin ordonanță de urgență, Legea nr. 286/2009 privind Codul penal și Legea nr. 135/2010 privind Codul de ... (vezi toată discuția)
	                    Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”	                   

Guvernul a modificat și completat, astăzi, prin ordonanță de urgență, Legea nr. 286/2009 privind Codul penal și Legea nr. 135/2010 privind Codul de ... (vezi toată discuția)

eusaisapte	                   

am invocat neconstitutionalitatea art. 318 din CPP intr-un dosar care de abia acum se judeca
Mai are rost sa sustin cererea dupa ce va fi abrogata, sau la ... (vezi toată discuția)
	                    eusaisapte	                   

am invocat neconstitutionalitatea art. 318 din CPP intr-un dosar care de abia acum se judeca
Mai are rost sa sustin cererea dupa ce va fi abrogata, sau la ... (vezi toată discuția)