avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere si legalizare documente
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere si legalizare documente

Buna, doresc sa plec in Anglia si nu stiu daca diplomele de studii, in cazul in care imi caut de lucru acolo, imi trebuie doar traduse sau traduse si legalizate.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:15, 3 Februarie 2016
Buna ziua,

Principiul "cate bordeie atatea obicee" functioneaza peste tot. Parerea mea este ca, in functie de institutia la care va ganditi sa aplicati, este suficienta o copie normala, semnata pentru conformitate, a documentelor de studiu care au avizul ministerelor emitente si au fost echivalate / recunoscute. Daca va fi nevoie ulterior, angajatorul va va spune care dntre ele si in ce forma trebuie prezentate la incheierea contractului de munca. Acestea pot fi traduse si legalizate prin grija orcarei persoane apropiate di familie si apoi vi le transmite, daca nu puteti reveni in tara sa va ocupati de traducerea si legalizarea lor.

Procedura pentru recunoasterea si echivalarea documentelor de studiu, care se face inainte de traducere si legalizare, o gasiti in linkul urmator:
[ link extern ] /
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2016
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea apostilei pe diplome de studiu traduse în limba italianã - cum se procedeazã legal? Mychaela24 Mychaela24 Vreau sa traduc si sa legalizez 5 diplome de studii cum se procedeaza exact? Am fost la inspectoratul scolar de asemenea la Prefectura pentru Apostila, am fost ... (vezi toată discuția)
Echivalare licenta si master in germania Victor_ro Victor_ro Buna ziua! Am rugamintea sa-mi raspundeti la o intrebare. Vreau sa plec la munca in Stuttgart si sa echivalez acolo diplomele de studiu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)