avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... model de imputernicire speciala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

model de imputernicire speciala

Bună ziua vreau să fac o împuternicire pentru fratele meu din România pentru mai scoate de la primărie actul de celibatar și nu știu cum să o fac și dacă o fac direct în limbă romană și o duc la notar să o legalizeze și apoi la tribunal să pună apostilă este valabilă în Timișoara eu fiind acum în Germania și neputanduma deplasa în România:
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:49, 25 Ianuarie 2016
In limba romana o puteti face doar la consulat.

Altfel, o dati la un notar german deci va fi in limba germana iar in acest caz trebuie sa aiba apostila de la Haga (stiu notarii despre ce vorba, va vor indruma) iar aici o duce fratele la un notar pentru traducere si legalizare.

La obiectul mandatului trebuie scris ''depunere cerere + ridicare adeverinta celibat''.

Trebuie sa aveti si datele fratelui, ar fi bine sa va trimita o scanare a cartii de identitate ca sa va asigurati ca procura e completata corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de celibat Ștefania 13 Ștefania 13 Buna ziua as vrea sa știu împuternicire pentru scoatere unui certificat de celibat trebuie făcut special la consulat sau se poate la ori ce notar locuim in ... (vezi toată discuția)
Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)
Procura succesiune la un notar local in strainatate dan_de dan_de Eu, mama si sora mea traim in Germania si dorim sa facem mostenirea la actiunile pe care le-a detinut tatăl meu la intreprinderea la care a lucrat. ... (vezi toată discuția)