avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de celibat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de celibat

Buna ziua as vrea sa știu împuternicire pentru scoatere unui certificat de celibat trebuie făcut special la consulat sau se poate la ori ce notar locuim in Germania ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 20:21, 28 Ianuarie 2018
Buna seara,

adeverinta din care sa rezulte faptul ca o persoana nu este casatorita, se elibereaza petentului, direct sau prin imputernicit cu procura speciala .
Cererea se adreseaza direct primariei care are in pastrarea actul de nastere al petentului.
Acte necesare:
- actul de identitate al petentului sau imputernicitului, dupa caz,
- procura speciala, care sa contina apostila conform Conventiei de la Haga, daca este data la un notar public din tara de resedinta, in original si traducerea autentificata in limba romana.
- taxa de timbru extrajudiciar, conform legii.

Cu drag
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta de celibat quantico quantico Buna ziua, Puteti sa imi spuneti va rog de unde se elibereaza certificatul (adeverinta) de celibat in vederea casatorie in strainatate pt ca sunt confuz. Sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat pentru casatorie in elvetia odri odri buna .am o intrebare pentru a face o casatorie in Elvetia.am nevoie de Certificat de celibat din Bucurest.la moment nu am posibilitate sa merg in RO.pot sa ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)