avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract comodat auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract comodat auto

O SC vrea sa foloseasca pentru activitatea de transport marfa o autoutilitara si o remorca, inmatriculate pe persoana fizica.
Se va face un contract de comodat intre proprietar si SC?
Trebuie intocmit la notar sau e valabil in forma autentica, sub semnatura privata?
SC va putea deduce toate cheltuielile legate de exploatare (combustibil, taxe drum, asigurari RCA si Casco, reparatii, consumabile)?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:58, 23 Ianuarie 2016
Este valabil contractul de comodat incheiat sub semnatura privata.
Se vor putea deduce cheltuielile legate de folosinta /intretinerea vehiculelor, mai putin cheltuielile cu reparatiile generale si cu impozitele pe dreptul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoutilitara primita in folosinta - ce fel de contract se poate incheia, sa pot decuce cheltuielile de transport? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am primit o autoutilitara spre folosinta, de la alta firma (inregistrata pe firma respectiva), pentru desfasurarea propriei activitati a firmei ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala combustibil deductibila anamariacelik anamariacelik o persoana fizica autorizata, care desfasoara activitate de comert cu amanuntul in piete,etc,si face aprovizionarea cu o autoutilitara proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Inchiriere auto intre persoana fizica si srl ncris78 ncris78 O societate comerciala cu activitate de transport marfa poate inchiria o autoutilitara de la o persoana fizica? Se intocmeste un contract de inchiriere? ... (vezi toată discuția)