Daca n-au probe materiale, mai bine sa stea linistiti. Era ceva pe vremuri gen denunt calomnios., nu stiu cat mai este valabil
Din ce-am auzit sefii peste rezidenti primesc de obicei favoruri de la acestia (sexuale, in bani, prin munca s.a.). Se pare ca cei doi n-au prea inteles ideea de au probleme...
Iar medicul primar (doctorița care dă pontajul) ar putea să spună că acea doctoriță a avenit seara, după masa etc deoarece a primit alte însărcinări (temă de cercetare; să vadă pacienții care se internează după masa, contravizită etc șamd ...
Nu e treaba lor și nici nu au voie să se uite în FO. În FO se uită doar organul de control / anchetă (colegiul medicilor, DSP, organul de cercetare penală. Însemnările din FO dovedesc doar faptul că cei 2 au fost la muncă în zilele respective, nu faptul că acea rezidentă ar fi lipsit (putea să nu aibă nimic de scris în FO dar să aibă treabă în UPU etc plus însărcinările de care am pomenit mai sus, înainte de răspunsul la punctul 1.
Oricum ar fi, din comisie vor face parte 3 cadre didactice (de multe ori dar nu întotdeauna cel puțin 1 din membrii comisiei e de la alt spital, poate chiar din alt centru universitar), deci nu vor da examen doar cu îndrumătorul. Sunt „șanse” foarte reduse să pice examenul (în cel mai rău caz riscă să ia note mai mici decât ceilalți - dar notele nu prea mai contează ulterior), dar dacă sunt prost văzuți riscul e să „se lingă pe bot” (scuzați exprimarea plastică - dar e folosită între rezidenți) de post în clinica respectivă (asta dacă se va scoate vreunul la concurs) sau de a fi chemați să facă gărzi acolo după ce vor fi specialiști (plata cu ora).
Nu exista nici macar o singura "URMA" ca dovada a faptului ca acea colega a venit macar o singura zi la serviciu. Nu si-a pus parafa nici pe un colt de hartie macar, nu s-a semnat in condica de prezenta in nici o zi (acum de n-o fi semnat-o preventiv sefa de sectie) (...)
(...)
Dar vad ca spuneti ca " În FO se uită doar organul de control / anchetă (colegiul medicilor, DSP, organul de cercetare penală)", prin urmare, unde ar trebui sa faca cei doi acea reclamatie ca totusi sa se uite cineva si peste Foile alea de Observatie ?
(...)
~ final discuție ~