avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare destinatie pod
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare destinatie pod

Buna ,

As dori sa adresez acesta intrebare cu urmatoarele:

Bloc nou,,,,e locuiesc la mansarda si deasupra mea exista un pod care are CF pe suprafata totala 670 nu este dezmembrat.Se poate schimba destinatia in locuibil sau nu.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: zolidav , utilizator 19:39, 30 Ianuarie 2016
DA.
In baza unei expertize tehnice rezistenta/stabilitate (MLPAT) si a unui proiect tehnic intocmit de Arhitect autorizat, membru OAR conform recomandarilor expertului.
Da dar si cu acordul proprietarilor din acel bloc. Ca sa nu cheltuiti inutil cu expertiza tehnica, proiect..., in primul rand discutati cu presedintele asociatiei, cu ceilalti proprietari, obtineti acordul scris si apoi apelati la arhitect...
Buna seara. Blocul are 3 scari,este nevoie de acordul tuturor proprietarilor sau nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc Ing3ras86 Ing3ras86 Bună ziua. Dețin un apartament la ultimul nivel al unui bloc. As dori să mansardez podul de deasupra scării mele, nu și a celei vecine. Întrebări : ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)