avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Calcul cheltuieli totale pentru firme.
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Calcul cheltuieli totale pentru firme.

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa aflu cam ce cheltuieli ar fi pentru o firma neplatitoare de tva. cu platii la trimestru, cum se calculeaza toate darile la stat cu angajatul ect. Firma are un singur angajat cu salariul minim pe economie trecuta la 2 ore pe zi.
Vreau sa verific sa stiu daca contabilul nu greseste pe undeva ca mi se pare un pic cam mult cat am de platit.
Sa zicem ca firma a facut 10000 ron incasari pe ultimile 3 luni.
Impozit 3% la suta ar fi 300 ron impozit.
In rest nu stiu ce ar mai fi de calculat.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:55, 24 Ianuarie 2016
Societatea are cheltuielile pe care le are, noi nu le putem cunoaste. Este bine ca nu vi se pare mult, ci doar un pic cam mult. Cam cat ar fi picul ala, si cat ar fi multul? Cat v-a iesit de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit dividende oroszstefanpfa oroszstefanpfa Buna seara, Pentru ca nu am primit raspuns la intrebarea pusa, repet. Cum se calculeaza impozitul pe dividende la o microintreprindere care plateste 3% pe ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)