avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Scoaterea din spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Scoaterea din spatiu

Buna ziua,

Acum câțiva ani am decis sa ii fac buletinul prietenului meu care locuia la mine, nu am dat o declarație sau ceva de genul la politie, pur si simplu am venit cu actele la politie si i-am făcut buletinul. Tin sa precizez ca nu este trecut in contractul imobilului. La politie eu nu am prezentat niciun act de identitate sau ceva, a fost prezentat doar contractul apartamentului certificatul lui de naștere si vechiul buletin. Din motive personale as vrea sa nu mai figureze cu buletinul la adresa mea, ce as pute sa fac?

Am uitat sa menționez ca nu mai locuiește aici de mai bine de 2 ani

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
Renata30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olga daniela , utilizator 09:30, 18 Octombrie 2024

IOANABONDICI a scris:

Eu am pe cineva in spatiu cu viza de flotant. E inca valabila viza, dar vreau anularea ei. Persoana e destul de controversata, are dosare penale. Nu vreau sa ma trezesc cu politia la usa.

Nu aveți ce face ca să evitați asta, nu vă puteți anula consimțământul. Eventual trimiteți la Evidența persoanelor o informare cu confirmare de primire (păstrați-vă și dvs. un exemplar) că persoana nu mai locuiește acolo, ci la adresa pe care o cunoașteți. Dacă le vine așa, prin poștă, trebuie înregistrată, iar dacă se vor solicita date despre om măcar aveți dovada că ați anunțat.
Dar cand expira cei 10 ani, pot scapa de persoana luata in spatiu?
Buna ziua.IAi dreptul de a locui la o adresa la care ai facut buletinul in decembrie 2023 până in 2031?si proprietarul a fost la politie pt.a semna acordul facerii acestuia?Menționez ca acest apartament a fost dobandit in urma mosterii de la parinti și ea m.a mințit că.mi cumpara partea ea, luând și casa și banii.Deasemenea ea are biala Borderline și ia medicamentatia asociată cu alcool.Pe rolul tribunalului eu am depus cerere de instituire tutelei speciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)
Scoatere din spatiu Richiu Richiu Buna ziua Vreau sa scot din spatiu, (unde sunt unic proprietar) o persoana care NU mai locuieste cu mine. Luarea in spatiu s-a facut la evidenta ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a unei rude ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un unchi care a divortat de sotie si s-a mutat in casa bunicilor fara nici un act de proprietate. Acum ... (vezi toată discuția)