avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina - proprietar decedat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina - proprietar decedat

Buna ziua. Am o intrebare , care nu am gasit un raspuns exact pana acum, nici chiar la politie / finante .
Tatal meu avea o dacia din 1979.Masina numai exista, a dezmembrato "in curte " fara acte.Nu am facut succesiunea la ea inca, deocarece daca o accept poate numai scap de ea toata viata..Fac succesiune la un bun care numai exista ?Am de la ea numere, CIV, talon. Pe mine ma intereseaza sa numai vina la impozit. Am fost la finante, m-a trimis la politie , de la politie , m-a trimis la finante. Nu am act de distrugere si nici ce duce la remat. Daca nu platesc impozitul, ce se intampla? Oamenii astia nu inteleg ca aceasta masina are aproape 40 ani vechime. Chiar nu se poate cu o declaratie pe propria raspundere sa o radieze fiscal?Am platit azi impozitele si pt ea(50 lei) pe numele tatalui decedat.Doar la noi exista asa ceva.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 17:17, 25 Ianuarie 2016
La politie ati verificat daca mai figureaza inmatriculata ? pt ca sunt situatii, ca in cazul dvs, cand, dupa o perioada, se radiaza din oficiu.
Este o lege, cred ca 222/2003 , in care se incadreaza situatia dvs, si conform careia puteti face declaratie pe proprie raspundere in care sa explicati ce s-a intamplat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Adriano7c Adriano7c Bună ziua Masina mea a fost predata la remat. Dețin certificatul de distrugere Pe baza acestuia am scos masina de la taxe și impozite. Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)
Impozit pt mijloc de transport-persoana decedata ContSters280284 ContSters280284 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 4 ani. In primele luni dupa deces am dezbatut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)