avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... suspendare act fiscal-dobinzi si penalitati
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendare act fiscal-dobinzi si penalitati

Ca urmare a unui control fiscal ,s-a primit o decizie de impunere pentru o anumita valoare.Acest act a fost contestat in instanta -Tribunal,apoi Curtea de Apel- pentru care s-a primit suspendare pina la solutionarea cauzei pe fond.Din momentul in care s-a primit decizia de suspendare ,mai este corect ca finantele sa calculeze dobinzi si penalitati la sumele de baza.Cum trebuie sa procedam in acest caz sa nu ne mai fie retinute accesorii pentru sumele contestate.Multumim pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de impunere COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, Am facut o contestatie impotriva unei decizii de impunere pe care am trimis-o organului emitent cu confirmare de primire. Ma intrebam ... (vezi toată discuția)
Sentinta de suspendare executare silita teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: lo societate comerciala a avut un raport de inspectie fiscala unde s-au stabilit prin decizie de ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati obligatii fiscale suplimentare mury mury In urma inspectiei fiscale avand motiv de fapt:\"Depasire barem de scutire TVA la data de 31 dec 2008 si nu m-am declarat platitor de TVA pina la data ... (vezi toată discuția)