avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... recuperare pagubelor prin rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

recuperare pagubelor prin rca

Daca unei persoane i-a fost arsa masina (intentionat) in parcare, si bineinteles, prin norocul ce ma caracterizeaza, aveam masina parcata langa, asigurarea lui RCA imi acopera pagubele (el si mai norocos nu are CASCO)?
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2009
dimitrie.sir, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 23:19, 7 August 2009
nici eú nu ma pricep prea bine la rasp civila delictuala, asa ca m-ai prins (pare-se) cu fapta unui tert!:((

Luni cand merg la birou o sa vad ce spun cartile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagube in urma unui incendiu bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, As vrea sa stiu in ce fel pot recupera pierderea suferita in urma unui incendiu produs la vecinul din spatele casei caruia i-a luat foc masina si ... (vezi toată discuția)
Rca expirat Ghiulya Ghiulya Buna ziua Am avut un accident cu masina saptamana trecuta, m-am tamponat cu o alta,fara sa rezulte victime ci doar ne-am avariat masinile amandoi. Am fost de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri la ordinul csa 5/2010 NELUL NELUL Am avut un accident cu un ansamblu tractor-remorca neinmatriculat, nesemnalizat, ne... A inceput procesul, cercetari, expertize... Conform ordinului CSA ... (vezi toată discuția)