avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eliberare copie sesizare DGASPC
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eliberare copie sesizare DGASPC

Buna ziua
Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea problema.
In cursul anului 2012 mi s-a facut o sesizare la DGASPC.Intre timp aceasta situatie s-a rezolvat.Dar in prezent intetionez sa intentez un proces in cadrul caruia mi-ar fi de folos o copie dupa acea sesizare din anul 2012.Intrebarea mea este urmatoarea:pot obtine acea copie cu o simpla solicitare adresata DGASPC ?Sau sunt necesare alte formalitati?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2016
ionelpo906, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:56, 27 Ianuarie 2016
Nu veţi primi nici o copie. Veţi primi răspuns că sunt date confidenţiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare prin conciliere. ce se intampla daca acestia nu s-au prezentat, ce trebuie facut ? Raluca Nita Raluca Nita Buna ziua, am facut o convocare prin conciliere si partea cealalalta nu s-a prezentat. ce e de facut? e urgent? cine ma poate ajuta? tb sa fac un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Informatii despre dosarul penal yram yram Am deschis un proces penal din anul 2012 și nici acum nu cunosc în totalitate conținutul dosarului, deși s-au efectuat mai multe cercetări. ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap vladut75 vladut75 IN ANUL 1997,AM FOST IMPLICAT INTRUN ACCIDENT AUTO,IN TIMP CE MA DEPLASAM SPRE LOCUL DE MUNCA FIIND IN MASINA FIRMEI LA CARE LUCRAM,SOFERUL A INTRAT CU MASINA ... (vezi toată discuția)