avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deductibilitate tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deductibilitate tva

Firma platitoare de tva, obtine venituri din servicii de mentenanta utilaje la un partener UE, factureaza lunar servicii prestate si mai factureaza pentru recuperare c/val diverselor cheltuieli efectuate pentru deplasarea la locul de prestare a serviciului ( hotel, carburant, telefon,reparatii masina,asigurari, rate leasing) serviciile facturate sunt scutite cu drept de deducere, intrebarea este mai am voie sa deduc tva la documente fiscale a caror contravaloare o recuperez apoi in baza unei facturi emise?

Alte discuții în legătură

Servicii transport intracomunitar nelaD nelaD Buna seara! Am o mare nedumerire: am o firma platitoare de TVA care presteaza servicii de transport pentru parteneri din UE. Pana acum nu am avut probleme, ... (vezi toată discuția)
Se factureaza tva clientilor externi intra sau extracomunitari ? Corsin Corsin Firma mea executa lucrari de consultanta tehnica pentru clienti din UE dar si din Elvetia sau alte state non-CE In facturile cele emit acestor clienti ... (vezi toată discuția)
Cum pot deduce benzina EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Eu am o firma mica de publicitate in cadrul careia atat eu cat si asociata mea suntem angajate pe functie de director avem doua masini luate in ... (vezi toată discuția)