~ final discuție ~
 ContSters102723	                   

va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema 
nu realizez nici un venit legal am 22 de ani si datorita starii de sanatate (nici atat de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters102723	                   

va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema 
nu realizez nici un venit legal am 22 de ani si datorita starii de sanatate (nici atat de ... (vezi toată discuția)

lumifatu	                   

am un nepot care in aceasta vara si-a dat licenta, s-a angajat part time dar munceste la negru! in urma unor probleme de sanatate a aflat ca trebuie operat la ... (vezi toată discuția)
	                    lumifatu	                   

am un nepot care in aceasta vara si-a dat licenta, s-a angajat part time dar munceste la negru! in urma unor probleme de sanatate a aflat ca trebuie operat la ... (vezi toată discuția)

otilia2009	                   

Buna ziua,
Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor.
Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)
	                    otilia2009	                   

Buna ziua,
Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor.
Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)