avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Refuz de polita RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Refuz de polita RCA

Buna.
Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita rca sa imi repar masina cica nu vor cei de la firma de transport pentruca li se majoreaza polita. Am facut ceva poze seara cand a avut loc evenimentul iar ziua s_a vazut foarte clar ca este avariata mult mai tare decat am vazut initial iar vinovatul spune ca nu vrea si punct sa_mi dea polita rca pt ca il da afara de la serviciu. Cum pot proceda in acest caz si cum imi pot repara masina.? Polita rca valida are dar nu mi o da. Cum pot sa fac o expertiza sa se dovedeasca ca avariile sunt provocate din cauza ca a intrat in mine? La politie au scris doar avariile mele si al lui dar nu au facut poze? Cum as putea sa imi repar masina si cui ar trebui sa ma adresez. Va multumesc anticipat. Pot face o plangere penala?
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 11:48, 2 Februarie 2016
din ceea ce spuneti nu ati incheiat constatare amiabila !
Deci ati apelat la Politia Rutiera.
In consecinta agentul constatator al Politiei Ruriere este OBLIGAT sa ii ceara celui "vinovat" Polita RCA si Certificatul de Inmatriculare, la face copii xerox si va da Dvs. copiile cu care va duceti sa va deschideti Dosarul de dauna !
Nu prea inteleg eu cum celalalt sofer nu a prezentat Politiei polita lui RCA !?... sau agentul Politie Rutiera a "uitat" sa va dea copia RCA a celuilalt ?
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2016
BraveHeart, utilizator
"Am fost contactat astazi de un reprezentant al firmei respective,am fost la un service autorizat care au facut o constatare si un deviz aproximativ de plata care va fi platit de firma respectiva deci nu mai trebuie rca."
da, devizul este asa sa va arate dvs. ca.....o sa aduca piese de la dezmembrari!!..atentie la calitatea lucrarii!!
sper c-ati fost la service-ul reprezentantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma dau ei in judecata sau eu pe ei? faranumeeu faranumeeu Buna. Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita ... (vezi toată discuția)
Dosar daune constatare amiabila tiby83 tiby83 Salut, Am cateva nelamuriri in legatura cu dosarul de daune deschis in urma constatului amiabil. Am fost implicat intr-un accident usor soldat doar cu ... (vezi toată discuția)
Rca euroins BratuAurel BratuAurel Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)