avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... FILA CEC FARA DISPONIBIL VA ROG AJUTATI-MA!!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

FILA CEC FARA DISPONIBIL VA ROG AJUTATI-MA!!!

BUNA ZIUA AM O MARE PROBLEMA AM LIVRAT MARFA UNEI FIRME SI AM PRIMIT IN SCHIMB FILA CEC SCADENTA LA 30 DE ZILE. TOTUL IN REGULA PANA AICI....DAR LA DATA SCADENTA SPRE SURPRINDEREA MEA FILA CEC ERA FARA ACOPERIRE!!! CUM E POSIBIL ASA CEVA? BANCA TRANSILVANIA ELIBEREAZA FILE CEC ESCROCIILOR CARE NU AU UN LEU IN CONT? TELEFONUL IL AU INCHIS SEDIUL E FICTIV. CE POT SA FAC?? MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 14:05, 3 August 2009
Nu va ramane decat sa mergeti la politie cu absolut toate documentele legate de aceasta afacere si sa faceti plangere penala . Asta presupune :contract cu firma respectiva , facturile , cec -ul ,etc
Fara indoiala aveti de-a face cu niste escroci si banca nu are nimic de-a face cu ei!B-)
1. Faceti plangere penala pentru inselaciune
2. Investiti cu formula executorie CEC-ul pentru ca in clipa in care vor fi gasiti, si eventual vor primi NUP si vor sanctionati doar cu amenda, sa puteti sa puneti in executare silita.
DAR CUM SE POATE CA SISTEMUL BANCAR DIN ROMANIA SA ELIBEREZE FILE CEC HOTIILOR FARA A AVEA U N LEU IN CONT?
Va spun eu cum: Banca Transilvania cere ca pt fiecare fila CEC sa fie disponibil in cont 100 Ron.

Cea mai buna arma este prudenta! O zic eu, ca am luat o gaura de 3 miliarde pe un cec...
Instrumentele de plata se elibereaza de banci catre titularii conturilor dupa o anumita perioada de timp, cateva luni de regula, care este o perioada de observatie. Dupa eliberarea instrumentului titularul contului este liber sa-l utilizeze cum crede de cuvinta, in fond raspunderea sa se angajeaza pt. existenta sau inexistenta disponibilului in contul respectiv.

Alte discuții în legătură

Cec vs bilet la ordin cristiursa cristiursa care este diferenta dintre biletul la ordin si cec sau nu e nicio diferenta (vezi toată discuția)
Fila c.e.c.refuzata la plata Cristianna Cristianna Buna seara!Avem mai multe file C.E.C.refuzate la plata.As dori sa stiu daca se timbreaza investirea cu formularea executorie si care este taxa,si as dori de ... (vezi toată discuția)
Executare silita fila cec fara acoperire C_CRISTINA C_CRISTINA Pot sa execut silit o fila cec care a fost refuzata de banca din lipsa disponibil? Cum ar trebui sa procedez? Am si o fila cec in alb lasata garantie. Ma ajuta ... (vezi toată discuția)