avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme izolatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme izolatie

Buna seara am o problema cu igrasia din casa locuiesc la ultimul etaj acum 7 ani a fost izolat blocul pentru ca sub izolatie s-a infiltrat apa si a cazut o bucata de tava in bucatarie atunci s-a izolat dar apa care s-a infiltrat sub izolatie a ramas si s-a izolat peste pentru ca era mai ieftin asa acum vreau sa chem un specialist sa constate daca igrasia este din cauza tavanului unde gasesc un specialist? daca se constata ca este din cauza tavanului pot actiona in judecata asociatia pentru ca ei nu vor fii de acord sa izolam
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:18, 31 Ianuarie 2016
Specialistii sunt la acele firme de constructii care se ocupa de hidroizolatii.
Dar lucrarea fiind facuta acum 7 ani sunt cateva probleme:
- dupa lucrarea de hidroizolatie, la un an, doi, nu ati avut igrasie iar acum dupa 7 ani aveti igrasie?
- vecinii dumneavoastra au si ei aceesi problema?
- lucrarea facuta acum 7 ani nu mai este in garantie iar daca acum se infiltreaza umezeala in paratamentul dumneavoastra, solicitati presedintelui asociatiei sa cuprinda in bugetul pe 2016 costul lucrarii de hidroizolatie.
In adunarea generala, obligatorie pana la 31 martie, se adopta bugetul de venituri si cheltuieli iar la vara cand e cald afara se poate face lucrarea.
Pentru lucrare de izolatie executata in urma cu 7 ani,cu materialele si cu mana de lucru de atunci,slabe sanse sa va recuperati prejudiciile actionand asociatia de proprietari in instanta
Din expunerea dv rezulta fara dubii ca lucrarea a fost executata de vreme ce apa s-a infiltrat sub izolatie
Tehnic daca exista adeziv de calitate aplicat atat pe peretele blocului cat si pe placile de material izolant,nu ar fi trebuit sa apara probleme de infiltratii apa
Dispozitiile in vigoare prevad obligatia convocarii anuale a adunarii generale a proprietarilor
Supuneti discutiei participanntilor necesitatea executarii modernizarii energetice a imobilului
Nu este de preferat executia de hidroizolatii partiale care nu asigura efectul scontat si nu beneficiaza de garantie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu izolatia aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am avut probleme cu izolatia dupa ce a cazut o bucata din planseu sa izolat acoperisul dar apa care sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc alinatug alinatug Buna ziua. Va rog daca stie cineva sa-mi ofere o solutie la problema mea. Aici e vorba de fratele meu dar am sa vorbesc in numele lui. In anul 2008 am cumparat ... (vezi toată discuția)