avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Explicatii produs livrat cu factura - SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Explicatii produs livrat cu factura - SRL

Buna ziua. Daca emit o factura catre client pentru un produs software, in cazul unui control va fi nevoie sa fac dovada ca acel produs a fost livrat? In cazul meu e cam dificil avand in vedere ca totul va fi realizat pe cloud si nu voi mai avea acces in sistem. Pot fi probleme din cauza asta? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2016
Andrei_Micu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 15:26, 31 Ianuarie 2016
In asemenea caz e bine sa aveti un contract in care sa apara clar ce facturati Dvs., cum intra in posesia bunului/serviciului clientul, cand se factureaza etc.
De asemenea e bine sa aveti un proces verbal de receptie semnat&stampilat cu clientul.
In acest mod demonstrati clar tot.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu recunoaste factura emisa-stampilata si semnata ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua, Lucrez la o firma de distributie uleiuri. Am dat de o problema zilele acestea si vreau un ajutor. AM livrat si facturat marfa unei firme acum 1 ... (vezi toată discuția)
Perioada maxima de plata a unei facturi ndianaz ndianaz Buna ziua! As dori si eu sa stiu care este perioada maxima legala de plata a unei facturi in care nu se mentioneaza data limita de plata. (vezi toată discuția)
Semnatura si stampila cumparatorului pe factura? silviamitu silviamitu buna ! am aceasta intrebare : ce este obigatoriu sa apara pe factura privitor la cel care o preia ? am intilnit opinia ca este necesara semnatura SI stampila ... (vezi toată discuția)