~ final discuție ~
 0prisH	                   

Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
	                    0prisH	                   

Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)

ionuts1982	                   

as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
	                    ionuts1982	                   

as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)

geo_host	                   

la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept?
scap fara sa ajung dupa gratii ?
nu am cazierul patat (vezi toată discuția)
	                    geo_host	                   

la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept?
scap fara sa ajung dupa gratii ?
nu am cazierul patat (vezi toată discuția)