avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident trecere de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident trecere de pietoni

Bunica mea, a fost accidentata pe trecerea de pietoni, avand copilul meu in brate. Copilul a fost proiectat pe capota masinii si apoi pe trotuar. Bunica a fost transportata la spital pentru interventie chirurgicala la picior. Nu stim cine a fost vinovat de producerea accidentului, iar politia nu vrea sa-mi elibereze PV si Anexa 2. Ce este de facut in aceasta situatie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 21:38, 3 Februarie 2016
Ca şi reprezentant al copilului dvs. (care presupun că e minor) sunteţi şi dvs. parte în "proces" aşa că Poliţia este obligată să vă elibereze copie şi dvs. nu doar bunicii.
Faceţi o cerere în scris , în dublu exemplar pe care să primiţi un nr. de înregistrare, dacănu vă răspund în 30 de zile le puteţi face şi lor plângere penală pentru abuz în serviciu.
Nu cunosc victima, deoarece bunica a fost transportata la spital, nu are de unde sa cunoasca autorul vinovat de accident, numai dupa ce iese din spital poate depune o plangere si solicita PV.
Nu va mai tamponati de bunica ,cereti relati la politie in calitate de reprezentant al copilului minor ; pana acum ce masuri ati luat ? Ati cerut PV si anexa 2 in scris ,cu numar de inregistrare ? S-au scurs 31 zile de la data inscrisa pe recipisa de inregistrare a cereri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident fara victime, neacordare prioritate tafalanvaleriu tafalanvaleriu daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa ... (vezi toată discuția)
Despagubire victima accident rutier Utilizator_23net Utilizator_23net Buna ziua, In data de 23 aprilie 2015 bunica mea a fost accidentata de un autoturism la intersectia dintre doua strazi secundare (nu este trecere de pietoni ... (vezi toată discuția)
Probleme intr-un accident de masina cu victime mogoal3x mogoal3x buna ziua, nu stiu cum sa incep.... saptamana trecut am avut un mare ghinion ma aflam in trafic la trecere de pietoni am incetinit masina am lasat sa treaca ... (vezi toată discuția)