avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Sediu expert contabil
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Sediu expert contabil

Buna ziua,
Un PFA - Birou Expert Contabil, are declarat sediul social/fiscal la domiciliul sau, respectiv intr-un apartament.
In acest caz,trebuie sa plateasca vreun impozit pe apartament,altul decat pana acum,avand in vedere ca nu desfasoara activitate economica ?
Trebuie sa depuna vreo declaratie la fisc/primarie,in acest sens ?
Practic,unde se incadreaza,dupa noul Cod Fiscal,ca impozit pe acel apartament ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit sediu pfa ContSters81656 ContSters81656 Sunt PFA iar sediu social este adresa personala, intr-un apartament.Lucraile pe pe care le fac sunt strict pe laptopul meu si se imprima pe imprimanta ... (vezi toată discuția)
Impozit sediu social cu activitati proprii de birou ovi87 ovi87 Situatia sta in felul urmatorul:am o societate comerciala care are sediul social la apartamentul parintilor mei,in baza unui contract de comodat.La sediul ... (vezi toată discuția)
Unde se depune declaratia 220 pentru pfa? ContSters87428 ContSters87428 Buna ziua, Tocmai mi-am inregistrat PFA la Registrul Comertului in judetul Dolj. Domiciliul este in Bals(Olt) dar stau cu chirie in Craiova(Dolj) si tot ... (vezi toată discuția)