avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Ce se intampla daca fostii proprietari ai unui apartament, care a fost vandut in urma unei licitatii de catre un executor judecatoresc, vandalizeaza apartamentul inainte de plecare( iau tot din apartament, calorifere, obiecte sanitare, usi, strica peretii). Noul proprietar se poate intoarce impotriva lor? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:19, 5 Februarie 2016
Puteti formula plangere penala pentru distrugere dar trebuie sa probati ca fostii proprietari sunt autorii.
pai cine altcineva ar fi putut sa-l vandalize? eu voi intra cu martori in apartament. Multumesc!
Nu puteți face nimic. Nu aveți nicio dovadă că ați preluat apartamentul altfel decât îț găsiți.

Dumneavoastră ați cumpărat pe riscul dumneavoastră un apartament, fără nicio garanție pentru vicii, pentru că așa se transmite prin executare silită.
Foștii proprietari, amărâții de ei, nu vă garantează starea imobilului. Caloriferele, ușile, obiectele sanitare, sunt bunuri mobile, dvs ați cumpărat un imobil.
Multumesc mult pentru raspuns! Executorul mi-a spus ca s-a facut o evaluare apartamentului acum 1 an. As putea sa iau legatura cu evaluatorul si sa probez cu fotografiile facute de el ca apartamentul arata bine inainte sa plece fostii proprietari? Multumesc!
Eu vă redau din experiențe proprii. În concret, nu aveți părghii ca să remediați un astfel de prejudiciu. Veți cheltui nejustificat niște bani, iar efectul nu va fi cel scontat. Prin absurd, chiar dacă ar fi pedepsiți penal, pe dumneavoastră nu vă va încălzi cu nimic.

Alte discuții în legătură

Distrugerea imobilului achizitionat la o licitatie sustinuta de un executor boggy_2012 boggy_2012 Buna ziua Am urmatoarea speta:am achizitionat un apartament la o licitatie publica,sustinuta de un executor judecatoresc.In momentul in care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa puiustelian57 puiustelian57 Vreau sa vand o casa proprietate personala. As vrea sa stiu ce ramane in casa dupa ce plec? Iau mobila, obiectele de uz casnic, covoarele, lustrele, obiectele ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament executat silit pe care foștii proprietari l-au predat cu distrugeri și fără calorifere și chiuvete. cui să mă adresez? ancairo ancairo Buna ziua. In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publica, iar in 04.03.2019, dupa aproape 2 ani de procese cu fostii proprietari am ... (vezi toată discuția)