avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transfer
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transfer

Buna ziua. Am doi baieti gemeni care au intrat la licee diferite As putea sa-l transfer pe cel cu media mai mica la liceu unde a intrat cel cu media mai mare . Mediile cu care au intrat sunt 6,50 si 7,26 . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 14 Iulie 2018
Puteti depune o cerere la Inspectoratul scolar judetean, cu nr. de inregistrare/ data.
1. Transferul elevilor se face cu aprobarea consiliului de administrație al unității de învățământ la care se solicită transferul și cu avizul consultativ al consiliului de administrație al unității de învățământ de la care se transferă.

2. În învățământul profesional, liceal sau postliceal, inclusiv în învățământul profesional și tehnic dual, aprobarea transferurilor la care se schimbă filiera, domeniul de pregătire, specializarea/calificarea profesională este condiționată de promovarea examenelor de diferență.

3. Asadar , cererea de transfer se depune la unitatea de invatamant la care se solicita transferul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer elev de la un liceu la altul veronika77 veronika77 Sunt mama unui adolescent de 17 ani,care in urma cu 3 ani a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastica acuta,diagnostic care necesita un transplant,pe care de ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)