avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua,

sunt angajata la o firma, vreau sa demisionez, mi-am gasit in alte parte un post mult mai bun, am depus cererea de demisie, in contractul de munca este scris ca in caz de demisie preavizul este de 20 de zile lucratoare. Ce se poate intampla daca eu stau in preaviz 20 de zile calendaristice, angajatorul ce poate sa imi faca?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: pirvuralucam , utilizator 18:34, 4 Februarie 2016
Multumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare parțiala la preaviz Mihai-Mirella Mihai-Mirella Cum reușesc sa conving angajatorul sa renunțe la 4 zile de preaviz ? Menționez ca in contract am stipulate 20 de zile lucrătoare de preaviz și eu pot sa ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a contractului de munca kristina1 kristina1 mi am pus demisia la fostul loc de munca in data de 26.11, nu am stat in preaviz, iar azi am primit o decizie de desfacere disciplinara a contractului in care ... (vezi toată discuția)
Demisia carmen-luiza carmen-luiza Am lucrat o scurta perioada de timp intr-o companie si am decis sa nu mai lucrez pentru ca nu mergeau treburile. Am discutat cu angajatorul,l-am informat ca nu ... (vezi toată discuția)