avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA VINZARE MASINA PT.ORICE PRET
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

VINZARE MASINA PT.ORICE PRET

AM CUMPARAT PE SOCIETATE O MASINA SI AS VREA SA O TREC PE PERSOANA JURIDICA(MASINA ESTE DIN 2007). O POT VINDE CU PRETUL PE CARE-L DORESC EU (CIT MAI MIC).
AM NEVOIE DE JUSTIFICARI(POLITIE...)
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:28, 2 August 2009
Multumesc,dar eu am gresit.Vreau sa o vind catre o persoana fizica.
Si ar mai fi o problema:am formulat de doua ori cerere de rambursare a TVA-ului aferent masinii.
La prima cerere am primit raspuns ca fiind nejustificata cheltuiala cu masina,motiv pentru care au respins cererea.
La cea de-a doua cerere mi s-a restituit suma de 2400 lei,TVA aferent masinii.
In aceste conditii eu datorez integral TVA-ul aferent pretului vinzarii masinii catre stat?
da . datorati la vanzare TVA-ul incasat....asta in cazul in care nu aveti cheltuieli pe firma ca sa compensati!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)
Cod caen constructii statii electrice si parcuri eoliene alexandralincu alexandralincu CE COD CAEN CORESPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACTIVITATI? CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)