avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxele pentru colet din alta tara/alt continent.
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxele pentru colet din alta tara/alt continent.

Buna ziua.
As dorii sa stiu ce taxe trebuie sa plătesc mai exact daca comand un colet din Europa sau daca comand unu din China. Care sunt taxele si daca contează valoarea coletului sau nu.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:17, 26 Februarie 2016
Din europa nu sunt taxe.
Din china vedeti la vama. Sunt ceva sume minime pt import.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Vamuirea sau taxarea coletelor din china ContSters200730 ContSters200730 Buna seara tuturor. Intreb aici dupa lungi cautari fara rezultat pe google. Sper ca cineva sa imi raspunda daca nu din experienta personala cat de cat ... (vezi toată discuția)
Vama nu-mi elibereaza coletul ghetagabi ghetagabi In urma cu aproximativ un an am comandat un DVD player auto din China. S-a defectat si l-am trimis la garantie inapoi la producator in China. Producatorul ... (vezi toată discuția)