avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Instalarea unui automat stradal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Instalarea unui automat stradal

Salutare,
mi-a venit o idee de a instala un automat stradal, doar ca nu stiu ce fel de autorizatii imi trebuie si cu cine ar trebui sa intru in contact pentru spatiul ocupat iar in al doilea rand cum pot comercializa produse +18 ani?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Costin Iftimoaie , Avocat 20:38, 3 August 2009
In mod cert va va trebui un aviz de la primarie fiindca spatiul public este administrat de primarie.B-)
In primul rand va trebuie avizul Primariei pentru instalare.
Intereseaza si ce veti sa comercializati prin acel automat stadal....
cu siguranta aveti nevoie de avizul primariei insa ma indoiesc ca acceasta va va da acceptul fiind vorba din cate am inteles de produse +18 ani...oricum mult succes. ideea nu e reaB-)
Ultima modificare: Luni, 3 August 2009
Agness Mihailescu, Consilier juridic
dupa cum spun si colegii aveti nevoie de aviz de la primarie ,,,,dar acum depinde si de produsele pe care ati dori sa le comercializati
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare farmacie Aleximo Aleximo salut...daca vreau sa-mi deschid o farmacie..nu sa prepar produse farmaceutice doar sa le vand , deci sa fiu intermediar..am nevoie de studii de specialitate ... (vezi toată discuția)
Supraveghere magazin mixt Adrian1994 Adrian1994 Salutare, doresc sa instalez un sistem de supraveghere intr-un magazin mixt, de ce am nevoie si cum trebuie sa procedez? p.s. magazinul mixt este pe un ... (vezi toată discuția)
Autorizatii & notificari pentru produse personale AndreiITC AndreiITC Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala si va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la autorizatiile care trebuie obtinute sau eventual ... (vezi toată discuția)