avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare/dizolvare srl sau insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare/dizolvare srl sau insolventa

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu informatii privind lichidarea/dizolvarea unui srl, din ce am inteles exista si alternativa intrarii in insolventa. Firma nu a mai avut activitate in ultimii 2 ani si in anul 2015 fosta contabila nu a mai depus nimic legat de declaratii si bilant. As vrea sa stiu care este procedura si ce varianta sa aleg pentru a scapa mai ieftin de firma. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:03, 8 Februarie 2016
Sunteti unic asociat? Are datorii firma? Daca nu are datorii puteti opta pentru dizolvare si lichdiare simultana. Este o procedura ce nu necsita lichidator judiciar, iar durata este cuprinsa intre 45-60 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl Monica H. Monica H. Buna ziua, Care este cea mai simpla si mai putin costisitoare procedura pentru dizolvarea unui SRL cu asociat unic care in momentul de fata are activitatea ... (vezi toată discuția)
Srl cu asociat unic - dizolvare ContSters22096 ContSters22096 un prieten este asociat unic intr-un srl. in curand ii expira mandatul de administrator, iar activitatea societatii este suspendata, beneficiind si de regim ... (vezi toată discuția)