avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod incadrare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod incadrare functie

Buna,

Imi poate spune cineva va rog, care este codul pt functia de Specialist Suport (Telecomunicatii)? Daca este incadrare pe studii medii sau superioare ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 11 Aprilie 2017
C.O.R. nu cuprinde si o astfel de ocupatie .... Conform art.15 din Legea 76/2002, utilizarea Clasificării ocupaţiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.
Ce se intampla daca angajatorul mi-a schimbat incadrarea postului din studii superioare , in studii medii , FARA ca eu sa fi fost de accord cu acest lucru??
Nu se intampla nimic...va afectat la salariu?
Angajatorul dvs. poate solicita completarea COR cu functia respectiva.
Cocollino a scris:

... FARA ca eu sa fi fost de accord cu acest lucru??


La modificarea organigramei sau statului de functii nu se solicita acordul salariatului ... numai in cazul modificarilor la c.i.m., potrivit Codului Muncii, este necesara obtinerea acordului acestuia.

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor marilena79 marilena79 Buna ziua, Am lucrat timp de 11 ani intr-o banca ,fiind incadrata pe functia de CONSILIER CLIENTI SERVICII BANCARE, functie care necesita studii medii conform ... (vezi toată discuția)
Salarizare PANFILE DIDINA PANFILE DIDINA Buna ziua. Sunt angajata pe post de cu studii medii intr-o institutie publica finantata din bugetul local .Am absolvit studii superioare, contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare fisa post - cod cor sissa sissa buna ziua, mi-am intors recent din CIC la locul de munxca, unde mi s-a dat sa semnez o noua fisa de post si act aditional la contractul de munca cu acelasi ... (vezi toată discuția)