avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... DEDUCERE CHELTUILA PE BAZA DE BON FISCAL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

DEDUCERE CHELTUILA PE BAZA DE BON FISCAL

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema:
daca cumpar materiale si materii prime doar cu bon fiscal ( valoare mai mica de 100 euro, are inscris CUI-ul firmei beneficiare) pot face receptia iar apoi bonul de cosum ? ( este deductibila cheltuiala , avand doar receptia si bonul de consum?).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 09:50, 14 Februarie 2016
Se poate face receptia pe baza bonului respectiv, deasemenea sunt deductibile atat cheltuiala cat si TVA-ul aferent. Bonul este considerat factura simplificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o cu paine in raft , fara aviz, fara factura , fara receptie ... (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil si d394 alinafay_bv alinafay_bv 1. Deducerea TVA de pe bon Deducerea TVA de pe documentului justificativ bon (fara factura) se poate face daca: • valoarea bonului inclusiv TVA este ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate victoriapopovici victoriapopovici 1. daca am bon fiscal fara CUI la cumparator pentru materiale de curatenie, cheltuiala este deductibila daca intocmesc decont de cheltuieli? 2. daca am ... (vezi toată discuția)