Geta Anghel 
	    	Avocat

Geta Anghel 
	    	Avocat	    

syka 
	    	Utilizator

syka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Lucian27	                   

Buna ziua,
Am cumparat un imobil, teren si constructie in 1980. Vanzatorul a decedat in 1987,iar  imobilul meu a intrat in patrimoniul statului, in calitate ... (vezi toată discuția)
	                    Lucian27	                   

Buna ziua,
Am cumparat un imobil, teren si constructie in 1980. Vanzatorul a decedat in 1987,iar  imobilul meu a intrat in patrimoniul statului, in calitate ... (vezi toată discuția)

sebastianSud	                   

As avea nevoie de ajutorul cuiva in legatura cu dobandirea actului de proprietate pentru un teren intravilan pe care s-a construit si o casa. Terenul a fost ... (vezi toată discuția)
	                    sebastianSud	                   

As avea nevoie de ajutorul cuiva in legatura cu dobandirea actului de proprietate pentru un teren intravilan pe care s-a construit si o casa. Terenul a fost ... (vezi toată discuția)

dumitru2000	                   

Avem o chitanta de mana "tranlativa" de proprietate din 1977. 
In chitanta se mentioneaza expres ca "cumparatorul" intra in posesia imobilului. 
Impozit ... (vezi toată discuția)
	                    dumitru2000	                   

Avem o chitanta de mana "tranlativa" de proprietate din 1977. 
In chitanta se mentioneaza expres ca "cumparatorul" intra in posesia imobilului. 
Impozit ... (vezi toată discuția)