avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Sfaturi completarea cerere
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Sfaturi completarea cerere


Buna ziua,
Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Am descarcat de pe pagina de internet a CEDO formularul si instructiunile de completare valabile de la 01.01.2016. Daca in vechiul formular expunerea faptelor puteam sa o fac pe cel mult 20 de pagini, de la 01.01.2016 acest spatiu a fost limitat la 3, in caz contrar curtea nu va examina cererea. Mentioneaza ca daca este absolut necesar, pot anexa la formularul de cerere explicatii suplimentare intr-un document separat, insa acestea ( paginile suplimentare nu pot depasi 20 de pagini. cum ma sfatuiti:
- sa incep expunerea faptelor pe cele 3 pagini si sa o continui pe anexa pina la cel mult 20 de pagini, sau sa ma straduiesc sa ma incadrez in cele 3 pagini.
- daca vreau sa folosesc articole din legile interne, ca sa nu ocup spatiul si asa limitat sa le scot separat si sa le trec in lista documentelor anexate?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: nela1961 , utilizator 08:08, 12 Februarie 2016
Stimat forumist,

Având în vedere că o cerere CEDO este necesar să fie făcută concis, vă sfătuiesc să încercați să vă încadrați în paginile aplicației. Dacă acest lucru nu este posibil, faceți anexa prevăzută de Regulament. Practic, este prima variantă arătată de dvs.

Cu stimă.
buna dimineata,
Multumesc pentru sfaturi. Va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expunerea faptelor la cedo oradea_onel oradea_onel Buna ziua, Expunerea faptelor incepe la Capitolul E din cerere cu punctul 34. In instructiuni scrie ca trebuiesc folosite doar cele 3 pagini numerotate cu ... (vezi toată discuția)
întrebare privind forma unei plângeri adresată la cedo neamtu2015 neamtu2015 Doresc să formulez o plângere la CEDO. Am citit că plângerea trebuie să aibă un anumit format ,anumite caractere, un număr maxim de pagini, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Nelamurire material suplimentar formular cedo vasile2013 vasile2013 Intrucat din 2014 formularul CEDO are o alta forma, mult mai exacta, as avea si eu o intrebare legata de anexa la formularul de cerere, cuprinsa in cadrul ... (vezi toată discuția)