avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita abonament de telefon din 2001
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita abonament de telefon din 2001

Buna ziua,in anul 2001 mama a facut un abonament la o companie de telefonie mobila pe care dupa un an nu la mai platit (in acest abonament intrand si pretul telefonului )Cand a vrut sa rezilieze abonamentul i-au calculat o suma mult prea mare si nu a avut de unde sa o plateasca .In urma cu cateva zile a primit in posta fara a fi recomandata o notificare de la o companie de recuperare ca trebuie sa plateasca suma de 4000 ron daca nu o sa o execute silit .Cand a luat telefonul nu a girat cu nimic decat cu buletinul si din 2001 pana in prezent sunt 15 ani ,este corect sa o anunte dupa atata timp ?si acest plic fiind unul in posta nu recomandat .Ce putem face in acest caz?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: poxi , utilizator 08:13, 20 Februarie 2016

Daca nu au dreptate ar fi culmea sa ne mai dea in judecata ,dar cum totul este posibil astept sa vad ce o mai fi ,sper sa nu ne mai streseze ,daca ar fi fost legal ar fi trebuit sa apara in intiintare exact datele un birou executoresc cu nume si adresa ,asa nu scrie nimic ,si sa vrei sa te adresezi cuiva nu ai cum decat celor de la Eos .care o sa ne minta in fata .
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2016
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
intrati pe [ link extern ]

si verificati daca exista vreo actiune - hot pe numele dvs.

Introduceti numele complet in spatiul din dreapta sus si bifati sorteaza dupa data modificarii(cel mai nou)

Multumesc,am intrat pe site, nu am gasit nimic pe numele mamei nici mai recent nici mai vechi .(aici inteleg ca sunt toate dosarele inclusiv cele incheiate sau numai cele pe rol ?)

@poxi, va rog , nu mai folositi functia citeaza, apasati butonul raspunde.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea unei societati de recuperari creante ionutberar ionutberar Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca am avut un abonament la un telefon care acum sa schimbat numele societatii de telefonie si acel abonament a ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o datorie? Roxana 7 Roxana 7 Bună seara! Am avut un abonament la Cosmote in anul 2011, înainte cu doua luni de exprimare am depus cerere de reziliere dar mi sa spus că nu îmi va fi ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante cosmote donisa donisa Buna ziua in 2007 am facut ub abonament la cosmote de 5 euro pt un an.am fost la zi cu plata facturii iar in iulie 2009 mi-a venit o factura de 200 ron pe ... (vezi toată discuția)