Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic

Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 glo	                   

Am un debitor din Grecia. Pot face cerere valoare redusa, ordonanta de plata sau ce fel de actiune ? Unde trebuie depusa ? La ce instanta si cum se ... (vezi toată discuția)
	                    glo	                   

Am un debitor din Grecia. Pot face cerere valoare redusa, ordonanta de plata sau ce fel de actiune ? Unde trebuie depusa ? La ce instanta si cum se ... (vezi toată discuția)

andreea.d	                   

Buna ziua.
Am o nelamurire in legatura cu competenta judecatoriei de a judeca PE FOND un proces pe contencios administrativ si fiscal.
Obiectul este ... (vezi toată discuția)
	                    andreea.d	                   

Buna ziua.
Am o nelamurire in legatura cu competenta judecatoriei de a judeca PE FOND un proces pe contencios administrativ si fiscal.
Obiectul este ... (vezi toată discuția)

Filip Alexandru	                   

Avand in vedere ca in art.94  NCPC nu se face referire expresa la actiunile petitorii, putem trage concluzia ca o actiune in revendicare a unui imobil cu o ... (vezi toată discuția)
	                    Filip Alexandru	                   

Avand in vedere ca in art.94  NCPC nu se face referire expresa la actiunile petitorii, putem trage concluzia ca o actiune in revendicare a unui imobil cu o ... (vezi toată discuția)