avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere Hotarare de divort
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere Hotarare de divort

Buna ziua,
As vrea sa traduc Hotararea de divort in limba italiana. Este suficient daca merg la un birou pt traduceri ? Imi puteti spune pasii care trebuie sa urmez? Estimativ,stiti c-am cat costa ?
Multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:05, 16 Februarie 2016
Gasiti multe oferte pe internet, faceti o selectie de oferte si veti avea de unde alege, preturile variaza de la unii la altii, timpul de lucru se estimeaza in baza volumului lucrarii...
Sfat: apelati la un notar care va poate recomanda unui traducator autorizat si economisiti mult timp si/sau situatii ambigue.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)
Traducere adev. absolvent-bucuresti SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Imi puteti recomanda un traducator autorizat unde-mi pot traduce adeverinta de absolvent facultate si cam ce preturi sunt!? Multumesc (vezi toată discuția)
Soluþii pentru promovare - traduceri limba italianã sozo sozo M-a puteti ajuta .....as dori sa gasesc o colaborare cu societati in ceea ce priveste traduceri neautorizate.... Traducator neautorizat (studenta MASTER ... (vezi toată discuția)