avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoane in intretinere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoane in intretinere

Un salariat are in intretinere parintii care nu au niciun venit.Va rog frumos sa-mi spuneti daca pentru a indeplincalitatea de coasigurati trebuie sa aduca la angajator adeverinta de la ANAF care sa ateste ca nu au venituri. Daca se poate cat mai urgent Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gabic0 , utilizator 15:18, 17 Februarie 2016
Multumesc. Acest lucru se regaseste in ordinul 581/2014. Eu voiam sa stiu daca persoanele intretinute trebuie sa ia adeverinte de la ANAF care sa ateste ca nu au venituri.
Potrivit acestui Ordin, nu mai trebuie adusa acea adeverinta de la ANAF.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurati - obligatoriu adeverinta anaf/primarie Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, In situatia in care un salariat doreste luarea in intretinere a sotiei lui, fara ca aceasta sa aibe venituri proprii, sunt necesare cele 2 ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul opsnaj LupuGabriel LupuGabriel soţia mea care este în prezent casnică poate beneficia de asigurarea mea medicală, dat fiind faptl că sunt asigurat OPSNAJ? (vezi toată discuția)
Cine beneficiaza de asigurare cass gabriela06072002 gabriela06072002 Buna ziua. Recunosc ca imi este o oarecare jena pentru intrebarea care urmeaza s-o pun. De asemenea recunosc ca nu cunosc legislatia in domeniu. Dar imi aduc ... (vezi toată discuția)